Най-популярните бързи и лесни рецепти за хапване

 

След дългия и тежък уморителен ден, всеки се нуждае от почивка и от бързи и лесни рецепти, за да хапне вкусно без много усилия.

8.Кебапчета и кюфтета на скара

20140830_125128

Ето и една от изпитаните бързи и лесни рецепти за всяка маса. Простата и незаменима скара, любима на всеки българин. Колкото и да е странно кюфтетата и кебапчетата са една изключителна и бърза вечеря или обяд. Приготвят се за десет минути и спестяват много усилия. Моля да имате предвид, че говорим за охладени готови продукти за скара.

7.Пържола на скара

бързи и лесни рецепти

На седмата позиция се подрежда в бързи и лесни рецепти именно пържолата на скара. След тежкият и напрегнат ден може да завърши неописуемо в компанията на една пържола на скара, вино и салата.  Тази вечеря отнема около 15 минути, но крайният резултат винаги е страхотен.

6.Пърженица

бързи и лесни рецепти

Пърженицата или наричана още: “ спасителката на дома “ може да бива много видове, но ето и най-простата и лесна такава. Съставките са прости и най-добре се комбинират на око. Яйца, домати,чушки, сирене, може и колбас ако има. Запържвате всичко на куп. За 10 минути на висока температура, чуквате яйцата вътре и бъркате. Добавяте сол, черен пипер на вкус и вечерята е готова. Отнема само 15 минути.

5.Пържени яйца

бързи и лесни рецепти

Най-лесната и елементарна рецепта, то това са яйца на очи. Няма да обясняваме как се прави, защото на дали има човек неспособен да я направи. Приготвя се за десет минути и е доста вкусна. Подходяща е за закуска, обяд и вечеря.