Бързи и яростни 8 – в кината от 14 април 2017

Бързи и яростни 8 (The Fate of the Furious)

Новата поредна осма серия от „Бързи и яростни 8“ излиза по кината на 14.04.2017 година. Това е една от най-очакваните продукции през 2017 година.  Касовия хит отново ще ни предложи истинка армада от звезди, каскади, скоростни преследвания и надпревари. За разлика от всичко до сега този път ще има прследвания и на лед.

Актьорски състава:

Сюжетна линия:

Дом и Лети са на меденият си месец опитвайки се да започнат относително нормален живот. Брайън и Миа са се отеглили от играта, а останалата част от екипа се е разпръснал в търсене на нормален и спокоен живот.

Всичко е нормално и спокойно до момента в който мистериозна жена (Чарлийз Терон) съблазнява Дом и отново го въвежда в света на престъпленията.  Най-блиските му хора се опитват отново да си върнат техния добър и истински приятел, като се въвличат в един неспирен екшън с много каскади и специални ефекти.

Екипът ще обиколи напрактика целия свят от бреговете на Куба, улиците на Ню Йорк за да стигнат дори и ледените полета на арктика и Берингово море. Този уникален екип ще да де всичко от себе си, за да спре един анархист опитващ се да отприщи хаус в целия свят. Основната цел на екипа не е да спаси света, а да прибере отново човекът превърнал ги в семейство.

Приходи:

Очаква се „Бързи и яростни 8“ да продължи традицията на предходните филми и да донесе над  1 милярд долара. Според очакванията само за първата седмица в кината филмът ще продаде билети междо 100 и 130 милиона долара. Ако очакванияте се сбъднат то филмът ще се нареди със сигурност в топ 10 на най-касовите заглавия за 2017 година. Със сигурност ще си заслужава човек да влезе в киното и отново да се потопи в живота на бързите преследвания,  лъскавите коли и невероятните каскади.

Видео: