Най-горещите женски фантазии, за които жените не си признават

Жените също си имат женски  фантазии. Въображението на жените е доста по-развито и детайлно от това на мъжете. В техните фантазии всичко е много по-изпипано, много по еротично и много по-възбуждащо. Ето затова наредихме женските интимни фантазии в класация.

10.Нежни ласки с любимия

женски еротични фантазии

В женските еротични фантазии, присъства и любимият.Понякога жените фантазират за нежни ласки с любимия, отдадени на еротични забавления. Нежно бавно, докато не изтръпне от удоволствие.

9.Груб и необуздан

женски еротични фантазии

Под номер девет идва грубите и необуздани игри. Почти всяка жена, колкото и да не си го признава, изключително много обича грубостите в леглото. Дърпането на косата, хапането, лекото душене…

8.С приятеля на мъжът ми

47037838

В женските еротични мечти, често присъства изневярата. Подобно на мъжете, жените копнеят за забранения плот. Това може да бъде и приятеля на вашия мъж.

7.С непознат

женски еротични фантазии

Поне един път в живота на жените се случва тази женска еротична мечта. Ако сте жена замислете се, дали не ви се е случвало. Отивате на дискотека, пийвате малко повече и идва онзи красив непознат. Ако сте мъж, замислете се,  дали не ви се е случвало да успеете да си легнете с някое красиво момиче без да го познавате.

6.Могат да ни хванат

Young woman with finger on lips, close-up

Друга от женските еротични фантазии е „Могат да ни хванат“. Дали в офиса, дали на гости при родителите или друго. Чувството, че могат да те хванат е неописуемо. Да стискаш устни и да запушваш устата си.