Как ще изчезне човечеството

Хората отдавна се чудят дали вида ни ще оцелее. Според изследвания ако преживеем следващите сто години ще имаме реален шанс за бъдеще.Как ще изчезне човечеството е истинският въпрос?

В 21 век ни грозят невероятно много заплахи. Като изключим ядрената война между великите сили на лице са и други заплахи.

Падането на небесно тяло е една реална заплаха за която в момента нямаме реални средства за защита. Дори да приемем, че изтреляме ядрени оръжия те ще имат обратен ефект.

Друга реална заплаха е тероризмът. Тези наглед слаби организации могат да разработят генно модефициран вирус. Според водещи учени вирусът може да се разработи в треторазрядна лаборатория и цената му би била между 15 и 20 хиляди долара.

Друг вероятен карай за човешката цивилизация биха били резките климатични промени. В момента сме свидетели на климатични промени. Суши, наводнения, урагани и прочие други катаклизми с мащаби различни от нормалните.

Дали хората ще изчезнат или обществото ни ще се измени невъобразимо зависи само от нас.

Много учени са на мнение, че третата световна война е неизбежна. Там може да е истинския ни край. Какво ли ще се случи с нас тогава.

Само бъдещето ще покаже.