Най-гадни неща, намерени в храни

Бързите храни или вече навлязлата чуждица Фаст Фууд (от англ. Fast Food) са известни по целия свят с ниското си качество, вредата за здравето на човека и огромните рекламни кампании. В следващите редове ще ви представим 10 най-гадни неща намерени в храни. Моля, хора със слаби стомаси да внимават с четенето !

10. Пилешки мозък

най-гадни неща намерени в храни

Както виждате от снимката, това пилешко меню е доста „умно“ в случая, защото предлага освен рекламираните меса и картофки, един сварен пилешки мозък. В някой страни мозъкът е считан за деликатес, но определено гледката би накарала почти всеки човек да прекъсне яденето си (ако не и нещо по-лошо). „Умното“ меню се паднало на 19 годишния студент Ибрахам Лонгул, който си поръчал меню от KFC.

9. Презерватив

гадните неща открити в бързите храни

Един от най-нежеланите въпроси на родителите е „мамо, татко какво е презерватив ?“. През 2009 година в Швейцария семейство отиват да похапнат в МакДоналдс. Познайте каква е била изненадата и погнусата на родителите, когато 9 годишната им дъщеря намира измежду пържените картофки кондом и поднасяйки го към тях попитала: „Какво е това ?“. Любопитното е, че 2 години по-рано подобна случка се случва в друг филиал на Макдоналдс.

8. 9 мм гилза

9MM

През 2004 година в Калифорния жена отива да похапне хотдог в локално заведение за бързо хранене. След като отхапва и преглъща няколко хапки, жената усеща нещо метално в устата си. Когато изплюва храната тя с изумление вижда, че е гилза от 9 мм патрон. Нещата обаче не свършат дотук. Злощастната жена разравя останалата част от храната си и вижда още парчета от гилзи и веднага отива на лекар. Скенерът установява, че тя е погълнала част от патрона, но няма страшно за нея и операция не се наложило.

7. Нож

knife

Поглъщането на гилза е много неприятно нещо, но поне няма да ви убие или нарани. Същото не може да се каже, ако захапете 12 см нож ! През 2008 година Джон Агнесини си поръчва 15 см сандвич в Subway. След като отхапва първата хапка с ужас разбира, че в сандвичът му има нож ! Джон имал късмет поне в това, че не се е наранил на острието, когато е отхапал първото парче.

6. Фекални бактерии

soda

Звучи отвратително и почти невероятно, но според американско проучване машини за напитки в бързите закуски съдържат фекални бактерии и то близо 20% от изследваните такива ! През 2010 година близо 100 американски войници биват хоспитализирани, след като пили напидки от такава машина в закусвалня.