Открития променили света

Открития променили света има много, но има такива фондаментални открития и изобретения изменили всичко изоснови. Без тяхното съществуване животът на хората би бил съвсем различен. Вижте класацията на TopsBG Топ 7: Открития променили света?

7.Интернет

Открития

От създаването си до днес световната информационна система промени живота на хората. Днес живеем в общество с изключителен достъп до информация. Можем да твърдим, че най-скъпият продукт в света сега е информацията. От гледна точка на свобода Интернет е дал огромна свобода на хората да общуват и да се глобализират. Днес не е от значение в коя точка на света си. Чрез мрежата можеш, да се свържеш с всеки и да намериш информация за почти всичко,

 

6.Компютъра

Открития

В ерата на високите технологии компутъра за половин век обърна живота на хората с главата на горе. В 21 век няма свера в която да не участват компютрите. Ако приемем, че изведнъж компютрите спът, практически света спира.

5.Антибиотиците

Открития

От както са изоретени до днес лекарствата са спасили милиони животи. Учените смятат, че населението на планетата е нараснало с около 1,5 милиарда, защото антибиотиците са намалили смъртността на хората.