10 предимства да си ерген

Всеки е бил ерген, всеки е ерген или всеки ще бъде ерген. Това е онзи период в живота на всеки мъж в който се живее най-лесно. Човек се наживява и трупа младежки спомени. Това време си има своите предимства. Ето ги и тях подредени в класация „Топ 10 предимства да си ерген“

10. Всичките ти доходи отиват само за забавление.

След като се ожениш идва моментът в който заплатата ти става обща. Почви ли се детето то заплатата става крайно недостатъчна. От друга страна докато си ерген имаш две основни разходни пера ( за мен и за купон). Затова на десетата позиция в класацията „предимства да си ерген“ се нарежда „Всичките ти доходи отиват само за забавление.“!

9. Носиш отговорност само за себе си.

В момента на появяване на най-скъпото същество, а именно детето вече си отговорен пред него. Всяко решение се обмисля спрямо неговите нужди и желания. От друга страна докато си ерген носиш отговорност само пред себе си и средствата за контрацепция.

8. Имаш време за всичко.

Забелязали ли сте как в момента в който се появи детето 24 часа стават малко. Е докато си ерген няма такова нещо. Разполагаш с цялото време на света.

7. Живееш ден за ден

В определен период от време да живееш ден за ден хич не е лошо. Това е момента на наживяването. Този момент е безценен, затова на седмата позиция в класацията „предимства да си ерген“ се нарежда „Живееш ден за ден“.

6. Няма кой да ти се кара.

Интересен факт е, че след обвързването започват малки скандали и то предимно за глупости. Е докато си ерген все още не изпитваш тази лека форма на насилие.