Филми с Никълъс Кейдж

Никълъс Кейдж e един от най-добрите актьори в САЩ. Почти няма филм превърнал се в провал, а всеки негов филм или е хит или доста доходоносен и забавен от зрителя. Ние подредихме класация на на неговите филми „Top 10 Филми с Никълъс Кейдж“.

10.Въздушен конвой

Филми с Никълъс Кейдж

Екшънът започва, когато “Вируса” Грисъм  се опитва да отвлече самолета. Докато Камерън прави всичко по силите си, за да попречи на престъпниците да избият невинните пътници, един правителствен служител на земята Винс Ларкин  трябва да спре началниците си, които са готови да взривят самолета.

9.Призрачен ездач

ghost-rider-theatrical-film-movie-poster11111

Какво се случва ако продадеш душата си на дявола? Какво се случва ако дяволът те превърне в едно от най-свирепите си оръжия? Ето за това разказва този филм. Историята е поднесена по един интересен начин с завладяващ сюжет.

8.Съкровището

brotherhoodss31_04

Действието се развива в САЩ, за търсенето на изгубено съкровище, отчасти базирано на мита за кода на гърба на Декларацията за независимост на САЩ и включва краденето на документ, който води до група следи и западна история свързана с Тамплиерите и Масоните.

7.Лице назаем

p_118374

Филмът разказва за престъпник и полицай с напълно разменени самоличности. Според нас няма друг филм с подобна история и сюжет. Невероятната игра на актьорите и сценария превръща този филм в икона за любителите на екшъна.

6.Скалата

therock

Описанието на този филм е само с няколко думи: Алкатраз, екшън, звезден актьорски състав, ядрено оръжие…