Най-очакваните филми за 2017

         Филми за 2017 ? Това е въпрос пораждащ се в много кино мани. Вече се знаят заглавията на най-очакваните продукции. Не можем да отминем  филми като „ТО“ или “ Лигата на справедливостта“ и други.

10.Fast 8 ( Бързи и яростни 8)

филми за 2017

От най-очакваните филми за 2017  „Бързи и яростни 8“ се нарежда на десета позиция в нашата класация. Тази поредица е една от най-успешните и има милиони фенове по целия свят. В нея участват изключителни имена като Dwayne Johnson, Jason Statham Jason Statham , Charlize Theron,Vin Diesel,EvaMendes ,Kurt Russell и други. Очакваното продължение крие много нови изненади.

9. Fifty Shades Darker 

филми за 2017

Докато Крисчън се бори с вътрешните си демони, Анастасия трябва да се изправи пред гнева и завистта на жените, които са дошли преди нея.

8. Beauty and the Beast

beauty-and-the-beast

Очаква се този продукция на Дисни да бъде 100 процентов преразказ на анимацията от 90те години. Ако успеят да предадат духа на онова детско филмче дори и на 50 процента. То това ще бъде тотален хит. Очакваме го с нетърпение на 17 Март 2017 година.

7. Guardians of the Galaxy Vol. 2

guardians-of-the-galaxy

Пазителите на галактиката идва с ново приключение. Каква ще бъде новата история на екипа защитници ще разберем на 5 Май 2017 година. Успехът на първата част доведе до продължение. Дано то не разочароващо.

6. Power Rangers

power-rangers

Още една стара-нова история за група деца със супер сили борещи се за Земята. Очакванията ни към тази позабравена вече история са големи и затова заема шеста позиция при филмите за 2017 година.